Privaatsuspoliitika — 2021

See privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas me töötleme ja kasutame teavet, mida kogume, kui külastate või kasutate meie veebisaite Janedarin.com, veebisaidi mobiilseadmetele optimeeritud versiooni või tarkvararakendusi, millega see poliitika on seotud (koos „Veebisait“), sh kui registreerute meie infolehtedele. Rafineerimistehas 29 Inc., mis asub aadressil 225 Broadway, New York, NY 10007, USA haldab meie veebisaidi jaotisi USA.

Seda veebisaiti opereeritakse Ameerika Ühendriikides ja vastavalt Ameerika Ühendriikide seadustele.

Pakume teile seda privaatsuspoliitikat, et aidata teil mõista, millist teavet võime teie kohta veebisaidi külastamisel või selle mis tahes teenuse kasutamisel koguda, kuidas me teavet võime kasutada ja avaldada ning kuidas saate kontrollida, parandada ja / või värskendage teavet.

Kasutatava terminoloogia selgitamiseks peame selles eeskirjas fraasi „isiklik teave” kasutamisel silmas teavet, mis identifitseerib teid konkreetselt üksikisikuna, näiteks isiku täielik nimi, aadress, e-posti aadress, kuupäev sünniaeg või telefoninumber.

Kui kasutame selles eeskirjas fraasi „anonüümne” teave / vorm, peame silmas teavet, mis ei identifitseeri konkreetset isikut konkreetselt, näiteks kasutaja huviala, sirvimisajalugu, demograafiline teave või kordumatu tunnus (näiteks küpsis või küpsis) IP-aadress).

Veebisaiti külastades või teenuseid kasutades nõustute selles poliitikas kirjeldatud põhimõtete ja tavadega. Iga kord, kui külastate veebisaiti või kasutate teenuseid, nõustute ja nõustute selgesõnaliselt meie pakutava teabe kogumisega, kasutamisega ja avalikustamisega vastavalt käesolevale poliitikale.


Teabe kogumine



Teie pakutav teave. Kogume teie poolt vabatahtlikult edastatud isikuandmeid. Näiteks võidakse kontaktteavet ja muid isikuandmeid koguda, kui: registreerute meie infolehtedele, täidate küsitluse, postitate meie veebisaidile kommentaari, osalete loosimistel või võistlustel või osalete meie suhtlusvõrgustike funktsioonides. Teave, mida teilt võidakse paluda, võib sisaldada teie e-posti aadressi, teie nime, ostueelistusi, aastaseid sissetulekuid, muud demograafilist või profiiliteavet, Twitteri, Facebooki ja muu sotsiaalse meedia võrgu kasutajanimesid ja varjunimesid ning muud teavet, mille soovite esitada.

Lisaks, kui otsustate postitada materjali mõnda ajaveebi, foorumit või osalete meie kogukonna tahvlites, mida meie veebisaidil pakutakse, siis selliseid materjale kogutakse ja kõik teie valitud materjalid, sealhulgas teie isiklikud andmed, võidakse koguda olema kõigile teistele vaatamiseks saadaval. Isegi pärast oma konto lõpetamist võime kõik sellised veebisaidil või meie sotsiaalmeediakanalites esitatud materjalid säilitada ja me võime jätkata selliste materjalide avalikku avaldamist. Neid interaktiivseid foorumeid kasutades nõustute, et me ei vastuta teabe eest, mida te sellistes foorumites avaldate või edastate, ja mis tahes avaldatud teave on teie enda vastutusel.

Kui ostate tooteid või teenuseid meie veebisaidi poe (te) kaudu, võivad rafineerimistehased29 ja kolmandate osapoolte kaupmehed, samuti kolmanda osapoole krediitkaarditöötlejad pääseda juurde teie isikuandmetele ja koguda neid, sealhulgas, kuid mitte ainult, teie täielikku nime, aadressi , e-posti aadress, telefoninumbrid ja krediitkaardi andmed.

Asukohateave ja IP-aadress. Meie, meie teenusepakkujad ja reklaamijad võime koguda ja jagada teie asukohta isikupärastamise ja turustamise eesmärgil, kasutades teatud digitaalrakendusi, traadita juurdepääsuprotokolli teenuseid („WAP-teenused”) või mobiiltelefoniteenuseid. Meie või teenuse pakkuja hankime teie eelneva nõusoleku selliseks kogumiseks kehtivas seaduses nõutud ulatuses. „Interneti-protokolli aadress” või „IP-aadress” on number, mis määratakse teie arvutile Interneti kasutamise ajal automaatselt. Meie või meie teenusepakkujad võivad teie veebisaidile sisenemisel kasutada teie IP-aadressi või kasutada muid geograafiliselt sihitud reklaamide edastamise abinõusid. Lisateavet leiate allpool olevast jaotisest „Küpsised ja sihitud reklaamimine“.

Üldine kasutusteave. Võime koguda kasutusteavet veebisaidi kasutajate kohta anonüümselt. Sellise teabe näited hõlmavad järgmist: meie saidil veedetud aja hulk, vaadatud lehed, veebisaidid, kust kasutajad pärinevad, ja veebisaidid, mida kasutajad külastavad pärast meie veebisaidilt lahkumist. See teave aitab meil luua kiirema, tõhusama ja asjakohasema veebisaidi. Samuti võime mis tahes ärilistel eesmärkidel jagada oma potentsiaalsete ja tegelike äripartnerite, reklaamijate ja muude kolmandate osapooltega kokkuvõtlikku ja anonüümset kasutusteavet.

Janedarin.com sisaldab Nielseni patenteeritud mõõtmistarkvara, mis võimaldab teil panustada turu-uuringutesse, näiteks Nielseni telereitingud. Palun vaata www.nielsen.com/digitalprivacy lisateabe saamiseks või loobumiseks sellistes uuringutes osalemisest.

Küpsised ja sihitud reklaam



Võime kasutada teie brauserisse paigutatud väikseid andmeid, mida nimetatakse küpsisteks, et pakkuda teile isikupärasemat ja interaktiivsemat kasutuskogemust. Võime kasutada küpsiseid selleks, et teha kindlaks, milliseid reklaame näete, kontrollida reklaamide järjestust ja veenduda, et te ei näe sama reklaami liiga palju kordi. Võistluste või loosimiste puhul võime kasutada küpsiseid, et jälgida teie edusamme ja mõnel kampaanial osalevate võistluste arvu. Küsitluste või küsitluste jaoks võime kasutada küpsiseid, et tagada, et üksikisik ei saaks konkreetse küsimuse või küsimuse üle mitu korda hääletada. Võime kasutada küpsiseid koos pikslite, veebimajakatega (mis on tavaliselt väikesed, läbipaistvad graafilised pildid), operatsioonisüsteemi ja seadme teavet ning navigeerimisandmeid, nagu ühtsed ressursilokaatorid (URL), et koguda teavet teie külastuse kuupäeva ja kellaaja, funktsioonid ja teave, mille kohta otsisite ja vaatasite, meiliaadress, mille avasite või mille reklaamidel klõpsasite. Ettevõtted, kellega Janedarin töötab, võivad küpsiseid kasutada ka veebisaidil reklaame nägevate kasutajate veebikasutusmudelite mõistmiseks. Me ei salvesta isiklikke andmeid teie arvutis olevates küpsistes.

Küpsiseid saab eemaldada, järgides oma Interneti-brauseri juhiseid tavaliselt abimenüüs. Veebisaidi teatud funktsioonide kasutamiseks peab teie veebibrauser küpsiseid aktsepteerima. Kui otsustate küpsised keelata, ei pruugi mõned veebisaidi aspektid korralikult töötada ja te ei pruugi sellele veebisaidile juurde pääseda.

Usume, et reklaam on teile huvitavam, kui see on asjakohane. Vastavalt sellele kohandame reklaame, mida näete, lähtudes: (i) geograafilisest asukohateabest, mille võime määrata teie IP-aadressi kaudu või muul viisil; (ii) andmed, mida saame kolmandatelt isikutelt ja / või (iii) teie külastused veebisaidil või muude teenuste kasutamine (mida tavaliselt nimetatakse käitumuslikuks reklaamiks või huvipõhiseks reklaamiks). Võime kasutada teie isiklikke andmeid kohandatud reklaamide edastamiseks teile sellel veebisaidil, muudel veebisaitidel ning muudel digitaalsel ja võrguühenduseta meediakanalitel. Võime kasutada kolmandate osapoolte teenusepakkujaid, et ühendada veebisaidil kogutud teave (nt IP-aadressid, geolokatsioon, küpsistega seotud andmed ja muu ülalkirjeldatud teave) muudelt veebisaitidelt, seadmetest ja meediakanalitest kogutud teabega ning seejärel näidata teile reklaamipõhist teavet selle ühendatud teabe kohta. Reklaam võib ilmuda siis, kui külastate mõnda muud veebisaidi jaotist või mõnda muud veebisaiti, seadet või meediakanalit.

Kui soovite rohkem teavet käitumisreklaami kohta ja teate oma valikuid selle kohta, külastage aadressi www.aboutads.info/choices . Paljud käitumusliku reklaamiga tegelevad müüjad osalevad Network Advertising Initiative'is (NAI) ja / või Digital Advertising Alliance'is (DAA) ning järgivad NAI ja / või DAA põhimõtteid. Kui soovite loobuda NAI ja DAA liikmete korraldatud reklaamiprogrammides osalemisest või saada lisateavet NAI ja DAA kohta, minge palun NAI loobumise veebisait või DAA reklaamivaliku leht ja järgige juhiseid. Pärast loobumist näete endiselt reklaame, kuid reklaam ei pruugi teie huvide jaoks nii asjakohane olla. Kui muudate oma arvutit, vahetate brauserit või kustutate küpsised, peate oma loobumist uuendama. Google Analyticsile spetsiifiliste loobumisvõimaluste saamiseks külastage aadressi tools.google.com/dlpage/gaoptout . Kui kustutate küpsised või täiendate brauserit pärast loobumist, peate uuesti loobuma. Kui kasutate mitut brauserit või seadet, peate selle loobumise tegema igas brauseris või seadmes.

Reklaamijad või muud veebisaidi kolmandad osapooled võivad ka käitumisreklaamiga tegeleda ning kasutada küpsiseid ja veebimajakaid ülalkirjeldatud viisil. Me ei kontrolli nende reklaamijate ega teiste osapoolte küpsiste või veebimajakade kasutamist ega seda, mida nad teevad kogutud teabega.

Võime veebisaidil reklaamide edastamiseks kasutada Facebooki. Facebook võib teile edastatavate reklaamide jaoks kasutada teavet, mida jagate Facebookis, ja teavet, mis on kogutud teiste veebisaitide ja rakenduste kasutamisest. Selle reklaamiliigi ja selle kohta tehtud valikute kohta lisateabe saamiseks külastage aadressi www.facebook.com/about/ads.

Meie veebisait ei ole praegu seadistatud veebibrauseri signaalide „Ära jälgi“ („DNT“) signaalidele reageerimiseks ega töötlemiseks. Järgime digitaalse reklaami liidu veebireklaamide käitumisreeglite eneseregulatsiooni põhimõtteid (lisateabe saamiseks klõpsake siin).

Kolmandatelt isikutelt saadud teave. Võime ühendada kolmandatelt isikutelt saadud võrgu- ja / või võrguühenduseta teabe teabega, mille oleme juba veebisaidi või teenuste kaudu teilt kogunud. Kolmanda osapoole teavet kasutatakse mitmesugustel eesmärkidel, sealhulgas muu teie kohta käiva teabe kontrollimiseks (nt teie postiaadressi kinnitamine taotletud toodete või teenuste saatmiseks), uuringute läbiviimiseks ning teile pakutava sisu ja reklaami täiustamiseks.

Teabe kasutamine

Kasutame teie isiklikke andmeid:

  • saata teile reklaami- / turundusteavet, infolehti, pakkumisi või muud teavet võimaluste ja funktsionaalsuse kohta, mis meie arvates pakuksid teile erilist huvi;
  • täitma mis tahes muud eesmärki, milleks teavet esitate; näiteks kui sisestate võistlusi või loosimisi, võime kasutada teie e-posti aadressi teatamiseks, et olete võitnud, või kui ostate tooteid meie veebisaidi poe kaudu, maksete (sh krediitkaardiandmete) ja saatmisandmete töötlemiseks;
  • teavitama teid oma äranägemise järgi muudatustest meie veebisaidil või mis tahes toodetes või teenustes, mida me selle kaudu pakume või pakume;
  • lubada teil osaleda meie veebisaidi interaktiivsetes funktsioonides;
  • kasutajaandmete ja kasutajate veebisaidiga suhtlemise analüüsimiseks, võrdlusuuringuteks ja uuringute läbiviimiseks ning teadmiste saamiseks, mis aitavad meil veebisaidi kujundust ja toimivust täiustada;
  • muul viisil, mida võime kirjeldada, kui esitate teavet; ja
  • muul eesmärgil teie nõusolekul või seadusega lubatud.

Võime avaldada ja avaldada teie isikuandmeid (sealhulgas ilma teie piiranguteta sisu või muid teie postitatud, üles laaditud või edastatud andmeid) kolmandatele isikutele:

  • võimaldada kolmanda osapoole teenuseosutajatel pakkuda meie nimel tooteid, teenuseid või funktsioone või aidata meil oma äri ja veebisaiti hallata. Selliste teenusepakkujate hulka võivad kuuluda müüjad ja tarnijad, kes pakuvad meile tehnoloogiat, uuringuid, andmeanalüütikat, reklaamide esitamist, e-posti teenuseid, maksete töötlemist, klienditeenindust ja / või turundusabi.
  • järgima kehtivaid nõudeid, nagu seadus, määrus, läbiotsimismäärus, kohtukutse või kohtumäärus;
  • erijuhtudel, näiteks füüsiline oht teile või teistele, oht sisejulgeolekule, oht meie süsteemile või võrgule või mis tahes juhul, kui usume, et on mõistlik vaja uurida või ära hoida kahju, pettusi, väärkohtlemist, ebaseaduslik käitumine või selle privaatsuspoliitika või muu meie võimaliku lepingu rikkumine või väidetav rikkumine;
  • kasutustingimuste jõustamiseks;
  • teie nõusolekul või vastavalt teie näidatud eelistustele (nt märkisite, et saate materjale otse kolmanda osapoole partnerilt);
  • vastata teie klienditeeninduse taotlustele; ja
  • seoses kogu selle veebisaidi või selle osa müügi, ühinemise, üleandmise, vahetamise või muu võõrandamisega (olgu siis vara, aktsia või muu), mille suhtes see poliitika kehtib, sel juhul ühendab omandav ettevõte meie kogutud teave.

Samuti võime avaldada teie teavet meie tütarettevõttele, sidusettevõttele või emaettevõttele.

Kui teeme koostööd jaemüüja või muu kolmanda osapoolega veebipõhiste ostuvõimaluste, kampaaniate, võistluste või loosimiste, küsitluste, küsitluste, teenuste, tellimuste ja muude rakenduste pakkumisel, võib teie ülalnimetatud tehingutega seoses esitatud isikuandmeid koguda otse või jagatud meie poolt kolmanda osapoolega. Need kolmandad isikud kasutavad teie teavet vastavalt oma privaatsuseeskirjadele. Mõnel juhul, näiteks kui meie veebisaidile on manustatud pakkuja teenus (näiteks manustatud video või suhtlusvõrgustiku tööriist), peate oma vastuväidete võimaluste tundmaõppimiseks ühendust võtma kolmanda osapoolega ja kolmas osapool (mitte meie) saab teada vastutab teie vastuväite käsitlemise eest. Janedarin ei vastuta nende privaatsuseeskirjade ega tavade eest.

Võime teie kohta anonüümset teavet kolmandatele isikutele mis tahes eesmärgil jagada. Isiklikku teavet, mis on ühendatud teiste kasutajate isikuandmetega viisil, mis ei identifitseeri teid üksikisikuna, käsitletakse anonüümse teabena. Praegu kasutame veebisaidi vaatajaskonna analüüsimiseks ja sisu parandamiseks Google Analyticsi. Google Analyticsist ei koguta isiklikke andmeid. Lisateavet Google Analyticsi privaatsuseeskirjade kohta leiate siit support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=et

Kui te ei soovi, et kasutaksime või avaldaksime teie kohta kogutud isikuandmeid käesolevas privaatsuspoliitikas määratletud viisidel, ei tohiks te veebisaiti ega teenuseid kasutada.

Sotsiaalsed võrgustikud ja sotsiaalse meedia integreerimine



Kui kasutate meie veebisaidil oma suhtlusvõrgustiku (nt Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest) (edaspidi „SNS”) sisselogimisandmeid, võime sellelt SNS-ilt saada teavet vastavalt tingimustele (nt kasutamise ja privaatsuseeskirjad) (edaspidi „SNS-i tingimused”). Kui otsustate oma teavet nende SNS-iga jagada, jagame me nendega teavet. Nende SNS-i SNS-i tingimused kehtivad neile avaldatava teabe suhtes. Lisaks, kui korraldate meie veebisaidil olles valimised SNS-i osas (näiteks kui otsustate meid „jälgida“ ühel SNS-ist või „meeldib“ meid Facebookis), kajastuvad teie valimised ja need võivad jagada oma sotsiaalvõrgustikuga kohaldatava SNS-i raames. Me jätame endale õiguse kasutada ja avaldada kogu teie isikuandmeid ja muud teavet teie kohta, mille saame SNS-i kaudu samadel viisidel, mida on kirjeldatud käesolevas privaatsuspoliitikas.

Enne selliste funktsioonide kasutamist, mis teile meie veebisaidi kaudu kättesaadavaks tehakse, soovitame teil lugeda kõiki rakendatavate sotsiaalmeediateenuste eeskirju ja teavet, et saada lisateavet selle kohta, kuidas nad teie teavet käsitlevad. Me ei vastuta sotsiaalmeedia teenuse pakkujate tegude ega tegevusetuste ega nende funktsioonide kasutamise eest nende platvormidel.

Kuidas loobuda

Saate igal ajal loobuda Janedarin infolehtede või kommertsmeilide saamisest. Tellimusest saate loobuda, klõpsates rafineerimistehase29 e-posti jaluses oleval lingil „Tühista tellimus” ja järgides juhiseid. Kuid pange tähele, et võite ka edaspidi saada meilt teatud teatisi, näiteks tehingu- või suhteteateid ja / või oma konto / profiili kohta käivaid teateid. Konto / profiili tühistamiseks saatke palun e-kiri aadressile support@janedarin.com.

Lingid teistele saitidele

Teabekuraatorina viitab rafineerimistehas29 teistele saitidele. Me ei vastuta nendel saitidel ilmuva sisu eest ega toeta neid. Kolmandad osapooled võivad teenuses ja sellistel veebisaitidel kuvada reklaame. Need reklaamid võivad sisaldada küpsiseid, veebimajakaid ja muid sarnaseid tehnoloogiaid. Need kolmandad isikud võivad meie teadmata koguda teavet või sisestada küpsiseid või sarnaseid tehnoloogiaid. Nende saitide kohta küsimuste saamiseks lugege palun nende privaatsuseeskirju. Rafineerimistehas29 ei vastuta kolmandate isikute privaatsuspõhimõtete eest.

Veebisaidi kaubamärgiga jaotised

Teatud osa veebisaidist võib koos äripartneriga kaubamärgile panna või nende suhtes võib kohaldada teistsugust privaatsuspoliitikat, mis on kas partneri privaatsuspoliitika või rafineerimistehase29 ja meie partneri poolt ühiselt välja töötatud privaatsuspoliitika (ühiselt „kaubamärgipoliitika”). Partneri kogumist, kasutamist ja levitamistavasid seoses mis tahes andmete või isikuandmetega, mille on edastanud või mis on saadud nende veebisaidi kaasbrändiga osade kasutajatelt, reguleerib kaasbrändipoliitika. Enne isikliku teabe esitamist lugege iga kaubamärgiga veebisaidi kaubamärgipoliitikat.

Turvalisus ja säilitamine

Veebisaidi kaudu kogutud teavet säilitame piiratud andmebaasiserverites. Kasutame mitmesuguseid tööstusharu standardis olevaid turvatehnoloogiaid ja -protseduure, et kaitsta teie teavet volitamata juurdepääsu, kasutamise või avalikustamise eest. Ehkki võtame asjakohaseid meetmeid, et kaitsta teie teavet loata avaldamise eest, ei saa me tagada selle täielikku turvalisust.

Isikuandmeid töödeldakse USA-s ja mujal

Pange tähele, et teie meile edastatud isikuandmeid töödeldakse Ameerika Ühendriikides või teistes riikides, kus isikut tuvastava teabe töötlemise seadused võivad olla vähem ranged kui teie riigi seadused. Võtame mõistlikult vajalikud meetmed tagamaks, et teie andmeid töödeldakse ja kaitstakse vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale.

Lapsed. Me ei paku veebisaiti kellelegi, kes ei ole alla eluaasta oma elukoha jurisdiktsioonis, ega kogu teadlikult alla 13-aastaste laste isiklikke andmeid. Keegi alla 13-aastane ei tohi veebisaidile ega veebisaidil mingit teavet anda. Kui olete alla 13-aastane, ärge kasutage ega edastage isiklikke andmeid veebisaidil ega selle kaudu, registreeruge veebisaidil ega kasutage selle veebisaidi mis tahes interaktiivseid või avalikke kommenteerimisfunktsioone ega edastage meile enda kohta mingit teavet, sealhulgas oma nime , e-posti aadress või mis tahes ekraaninimi või kasutajanimi, mida võite kasutada.

Kui olete lapse vanem või eestkostja, kes teie arvates on meile isikuandmeid avaldanud, võtke meiega ühendust aadressil legal@janedarin.com, et saaksime sellise lapse teabe oma süsteemidest kustutada ja eemaldada. Lisaks, kui alla 18-aastane alaealine Californias kasutab veebisaiti, võib alaealine taotleda, et Janedarin eemaldaks alaealise veebisaidile postitatud sisu või teabe, saates e-posti aadressile privacy@janedarin.com. Selline eemaldamine ei pruugi siiski kõikidest veebis postitamise jälgi eemaldada, kuna sisu või teavet võivad olla teised jaganud. Rafineerimistehas29 ei pruugi seda eemaldamisnõuet täita, kui: (i) föderaalsed või osariigi seadused nõuavad, et me säilitaksime sisu või teavet; ii) sisu salvestas või postitas (või postitas uuesti) kolmas isik, kes ei olnud alaealine, kes võttis ühendust rafineerimistehasega29; (iii) muudame sisu või teabe anonüümseks, et alaealist ei saaks tuvastada; (iv) alaealine sai sisu pakkumise eest hüvitist või muud tasu; või (v) alaealine ei järgi selles jaotises toodud juhiseid.

Teie California privaatsusõigused: teade California klientidele

Kui olete California tsiviilseadustiku § 1798.83 teatud piirangud, võite paluda meil esitada teile (i) loetelu teatud kategooriate isikuandmetest, mille me avaldasime kolmandatele isikutele otseturunduse eesmärgil. vahetult eelnenud kalendriaastale ja (ii) nende kolmandate isikute isik, kes said meilt sellel kalendriaastal otseturunduse eesmärgil isikuandmeid. Nimekiri ei kehti teie isikliku teabe avalikustamise kohta. Taotluse esitamiseks saatke meile e-kiri aadressil privacy@janedarin.com või kirjutage meile aadressil Janedarin Inc. 225 Broadway, 23. korrus, New York, NY 10007, märkides oma e-kirja või kirja teemas „Teie California privaatsusõigused”. , teie nimi ja täielik postiaadress. Me ei vastuta taotluste eest, mis ei ole sildistatud ega õigesti saadetud või millel puudub täielik teave. Pange tähele, et igal aastal peame vastama ainult ühele taotlusele ühe kliendi kohta.

Kohtualluvusega seotud küsimused

Janedarin ei garanteeri, et veebisaidi sisu ja materjalid on sobivad või saadaval kasutamiseks väljaspool Ameerika Ühendriike. Need, kes otsustavad veebisaidile juurde pääseda või teenuseid mujalt kasutada, teevad seda omal algatusel ja omal vastutusel ning vastutavad kohalike seaduste järgimise eest, kui see on kohaldatav.

Muudatused

Janedarin võib seda privaatsuspoliitikat igal ajal muuta. Kui ja millal seda teeme, teavitame teid sellest, postitades muudetud privaatsuseeskirjad sellele veebisaidile. Teie vastutate meie veebisaidi ja selle privaatsuseeskirjade perioodilise külastamise eest muudatuste kontrollimiseks. Kõik selles privaatsuspoliitikas tehtud muudatused kehtivad nii igasuguse isikuandmete kohta, mida me hoiame enne muudetud privaatsuspoliitika jõustumise kuupäeva, kui ka isikuandmete suhtes, mida me sellisel jõustumiskuupäeval või hiljem kogume. Teie jätkuvat veebisaidi kasutamist pärast selle privaatsuspoliitika muutmist loetakse teie privaatsuspoliitika ja muudetud tingimuste jätkuvaks aktsepteerimiseks.

Võta meiega ühendust

Kui teil on selle privaatsuspoliitika või veebisaidi kohta küsimusi, võtke meiega ühendust aadressil Janedarin Inc., Attn. Juriidiline osakond, Broadway 225, 23. korrus, New York, NY 10007, legal@janedarin.com.